UTERUM MED DETALJER SKAPAR KÄNSLA

Uterum från Skånska byggvaror
Uterum från Skånska byggvaror
Uterum från Skånska byggvaror

Uterum med små inredningsdetaljer höjer mysfaktorn och gör ditt uterum mer personligt. Tillsammans ger de rummet karaktär. Kanske det handlar om ren snickarglädje i vackra lister och friser eller väggfasta möbler och utsmyckningar i ditt uterum

Ett uterum med en fönsterlös vägg kan till exempel användas för att vinna utrymme på höjden med väggfasta hyllor på konsoler – både dekorativt och smart. Måla hyllorna i ditt uterum samma nyans som väggen bakom så framhäver du föremålen bättre.

Fundera gärna lite extra kring belysningen i ditt nya uterum. Ett uterum med rätt ljus kan du lyfta fram detaljer i rummet. Låt en spotlight framhäva en särskild växt eller tavla. Låt en annan skärma av den sköna läsfåtöljen. Eller montera lampor på utsidan av uterummet som ger det vackra konturer och framhäver valda delar av trädgården utanför ditt uterum.

Montera ett skuggtak i ditt uterum som ger ett jämnt och behagligt ljus i rummet och dämpar den starkaste högsommarsolen. Det finns praktiska solskydd i vit väv som monteras mellan takbjälkarna.

Sist men inte minst. En öppen spis är aldrig fel. Oavsett vilken årstid du använder uterummet blir det alltid tillfälle till sköna stunder framför brasan. Skapa en känsla av att vara ute fast du är inne med uterum.